Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme veya konut sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok munis maliyetlidirler; reva korumaya mevla olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın müdafaasının akim olduğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne dosdoğru ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa yakınlarında açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kadar olabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Cafcaflı sınıftaki alışverişyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan Yangın Merdiveni Kapısı ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, dünyaarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev alır.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlamlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın terk edilmesine imkân tanılamar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page